Jin

Leeftijd: 
17-18 jaar

Jins, wie zijn ze?


Ze zijn 17 of 18 jaar, op zoek naar zichzelf en een lief. Ze verzetten zich tegen alles wat traditioneel is, staan op het punt belangrijke keuzes te maken en dromen en fantaseren er op los. Elk individu in zijn eigen maten. We zetten dit voor jou even kort op een rijtje.

  • Het is niet gemakkelijk in onze huidige maatschappij een plaats te veroveren die je aanstaat. Het is geven en nemen. Jins kijken op naar anderen, ze ontdekken dat ze soms waarden van zichzelf moeten laten vallen of bijsturen, ze willen zich goed in hun vel voelen en ze willen vooral zicht op zichzelf krijgen. Dat doen ze met vallen en opstaan.
  • Jins zijn heel intens bezig met het zoeken naar een eigen weg binnen hun relaties. Ze willen goed overkomen in de groep, aanvaard worden en iets te betekenen hebben. Ze vinden erkenning, steun en plezier in hun vriendenkring.
  • Jins gaan soms fel tekeer tegen de maatschappij, want hierin meegaan is nu net hetgeen ze zich niet zagen doen. Ze willen verandering, zich outen op hun eigen manier, niet in het rijtje lopen. Het zijn dromers. Alles kan nog, voor het te laat is. Ze stellen van alles in vraag, en scharen zich achter hun rebelse ideeën. Met een grote gedrevenheid zoeken ze hierin hun weg.