Nieuwe leden

Nieuwe leden 2021 -2022

Bij sommige takken is het vaak drummen voor de laatste plekjes te bemachtigen. Daarom proberen we op een zo eerlijk mogelijke manier om te gaan met de inschrijvingen. Bij de inschrijvingen krijgen zusjes (geen neven & nichten) voorrang. Daarna worden de overige plaatsen verdeeld over de nieuwe leden.
Ben je reeds lid? Dan word je uitgenodigd door je leiding om langs te komen op de gidsen op de betaalavond. Die zal plaastvinden in oktober.

De nieuwe inschrijvingen zijn deels online. Lees onderstaande uitleg dus goed door en noteer de belangrijke data alvast in jouw agenda.

Broers & zussen van huidige leden kunnen zich vanaf zondag 8 augustus 2021 (09:00 uur) inschrijven via een link die hier zal verschijnen. Bij het veld ‘opmerkingen’ vermelden wie de broer/zus is. Dit kan tot en met zaterdag 14 augustus 2021 (22:00 uur). Deze inschrijving is echter niet definitief en dient goedgekeurd te worden door de groepsleiding. Vanaf 15 augustus bekijkt de groepsleiding alle online inschrijvingen. We kunnen echter niet garanderen dat er plaats zal zijn!

Vanaf zondag 15 augustus (09:00u) kunnen de nieuwe leden het formulier invullen. Zij vullen de overige plaatsen op. Let wel op, we kijken hierbij ook naar de aantallen per jaar zodat we later geen scheeftrekkingen krijgen bij de oudere takken. Inschrijvingen worden geordend op tijd en zal op die manier overlopen worden. Wees dus op tijd met inschrijven. Inschrijven kan tot zondag 22 augustus (13:00u).

De goedgekeurde inschrijvingen ontvangen een mail van de groepsleiding.De afgekeurde inschrijven ontvangen een mail met daarin het spijtige nieuws dat ze dit jaar geen plaatsje kunnen vullen bij onze scouts.We houden de contactgegevens wel nog bij en van zodra er een plaatjes vrij komt, worden de ouders op de hoogte gebracht. 

Inschrijven kan via volgende link: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formu...  

Heb je het inschrijvingsmoment gemist? Mail dan naar groepsleiding@gidsenboechout.be. Niet bij alle takken is het drummen voor een plekje.

Voor vragen mag u altijd mailen naar groepsleiding@gidsenboechout.be